Kan man stava skit med SJ?



Återigen så är tåget nästan en timma sent från start i Sthlm. Det är ju SJIT. Orsak? Vagnbrist! Jaha! Det måste kommit som en överraskning att tåget skulle gå 18.10 idag?
På uppresan idag så var tågets balansorgan ur funktion så det var ett väldigt vältande fram och tillbaka. Så mycket att bistron stängdes. Men å andra sida så fick man se många lustiga gångarter.

Det måste varit något som klickat i maskineriet. Tänkte jag på min fornsvenska. Men jag har insett efter att ha tillbringat alldeles för mycket tid framför meningslösa dokusåpor att klicka betyder att något fungerar. - Det klickade inte emellan oss! Betyder att det inte funkade. Kan ha att göra med att Kungen och Silvias klick för dryga 30år sen ändrade betydelsen. Från att det har haft att göra med att pistolen klickar i betydelsen inte smällde av ett skott till att något passar ihop. Kanske har vi fått lite mer Love Peace and Understanding i alla fall. Eller så är det från alla husrenoveringar med diverse material som som sätts ihop med ett klick. Som klickgolv. Men det låter ju inte lika kul.

Kommentarer
Postat av: Son

http://www.youtube.com/watch?v=cldEvQP_igA



tungt program, tung låt

2009-12-01 @ 20:35:26
Postat av: Far

Jo, jag hade luskat reda på den tidigare och den har gått oavbrutet. Vet inte om det finns utgivet. Men texten är också riktigt bra! Det är en låt som inte känns som ännu en låt utan den liksom sätter fingret på något och det blir det där man letar efter i varje låt men alltför sällan hittar! Vad säger du? Ska vi ta och göra en svensk översättning och spela in den med några olika röster?

2009-12-02 @ 09:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0