"Home is were the heart is - on the bus"

Citatet är hämtat ifrån Frank Zappas album Joes Garage. Som vanligt superironiskt! Efter en högintensiv vecka så är det snart den blå bussen från Västtrafik som ska ta mig med till det hus som kallas hem. Och mitt hjärta kommer aldrig att vara på bussen. Förhoppningsvis ska jag ha hjärtat på rätta stället..

Nästa flygplats..

...och det här är JFK. Det märkliga är att det har varit lättare att både komma in och att ta sig ut ur landet. En kvart från att planet landat så var jag igenom security och hämtat väskan! Bra tillfälle att land på tydligen. Fredagkväll..

Flygplats hela veckan...

Har tillbringat många timmar på Heathrow för att flyga vidare västerut. Såna här vänteperioder är på ett sätt bra. Det finns mycket att läsa och tänka och skriva som det ges utrymme för. Problemet är att det finns internet överallt nuförtiden så så måste man ju kolla allt som sker där hela tiden. Jag undrar hur det var när man åkte båt? Det gungade kanske mer i alla fall..

Biografer i Skara

En gång i tiden fanns det TVÅ biografer i Skara. Nu finns det bara en.. Skara har varit större än det är trots att det är lika stort som då

På tal om hockey VM...

så hittade jag den här bilden i arkivet. Vaclav Nedomansky som var stor stjärna i slutet av 60 och hela sjuttitalet. Tjeckolsovakiens profil med hjälmen lååångt ner i pannan. Här 1975 har han hoppat av från Tjeckosloavkien och börjat sin Nordamerikanska karriär med Toronto Toros som var på turné i Sverige och mötte Björklöven. Ulf Lundström heter Björklöven spelaren  som närmar sig världsstjärnan...På den tiden hade långt ifrån alla kanadicker hjälm. Se bara på Frank Big M Mahovlic. Äkta nordamerikansk hockey hjälte...

Önskesången

På sjuttiatalet gjord Siewert Öholm ett program med andliga sånger. Det hela spealdes in i Umeå och där var jag pryo elev en vecka. Jag minns att teknikerna kallade det hela för Önskesängen.
Men kolla trummisen. En äkta jazztrummis (Sten Öberg tror jag) och ett härligt Gretsch trumset!

Hej Matematik fanns på riktigt...

...och jag är ett av dess offer!

Punka - alla hjälper till

Konfirmander hjälper konfirmationsprästen att byta däck vid punktering under konfirmandläger i Ammarnäs. Solidaritet på 70 talet!

När försvann den svenska tanten?

Ibland undrar jag när den svenska tanten försvann eller hon kanske finns kvar. Kappan baskern och handväskan på en utflykt med syföreningen!

RSS 2.0