En devot beundrare gör en intervju

The Daily Show With Jon StewartM - Th 11p / 10c
Bruce Springsteen Pt. 1
comedycentral.com


Daily Show Full EpisodesImportant Things w/ Demetri MartinPolitical Humo
Så har Bruce gjort ännu en intervju. Det är märkligt att han lyckas komma in på politik och moraliskt/andliga frågor på det allvarliga sätt han gör. Också roligt att höra en talkshow värld som faktiskt tycks bli smått allvarlig när han vill personligt tacka för vad Springsteens musik har betytt. Det är mycket av det som i alla fall jag skulle skriva under på och det är slående hur överraskad och nästan generad Bruce tycks bli. Sen lyckas han att göra Working on a Dream riktigt bra med bara gitarr och munspel, men det är ett bevis på att en bra låt är en bra låt vare sig det är med fullt band och gospelkör inför 100 000 pers i pausen i fotbollsfinalen eller ensam med gitarr i en tv studio. Coolt.
The Daily Show With Jon StewartM - Th 11p / 10c
Bruce Springsteen - Working on a Dream
comedycentral.com
Daily Show Full EpisodesImportant Things w/ Demetri MartinPolitical Humor

Kommentarer
Postat av: Son

Skulle vart i Asbury Park igår! Vilka jävla yl på gurorna! yHNTuUAU" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=DyHNTuUAU

2009-03-25 @ 20:33:26
Postat av: Far

Hm..adressen funkar inte men har kollat några klipp. Låter väl bra. Kul att körsångarna från Seeger Session är med också. Såg att Jay Weinberg vickade som trummis på Because.. Det ryktas om att Max kommer att vara borta från turnén i sommar emellanåt och det skulle vara vikarie då. Han funkar bra som vikarie.

2009-03-26 @ 08:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0