Once upon a time....


...fanns det ett litet band i Uppsala. Hittade kortet och scannade in det för att kunna skicka vidare. Det här är faktiskt Polpops sista spelning. Musikfest i någon folkets park utanför Uppsala. Det stora dragplåstret var Siouxsie and the Banshees men de kom aldrig dit. Bara några ruggiga roddar som skrämde alla lokala musiker. Istället fick man nöja sig med Reperbahn och Kai Martin och Stick. Reperbahn förstod jag mig aldrig på vilket också gäller för en av medlemmarnas solokarriär, Olle Ljungström. Men Kai Martin svängde storartat och gjorde alla glada med världens längsta saxofonist i snickarbyxor!

På den här bilden syns Robert "Bertan" Halldin bakom trummorna och Anders "Sax Larsson" Larsson med sax och sång, bloggaren själv med favoritGretschen och man kan ana en rufsig kalufs där bakom på Olle Sundin, en av de mest musikaliska människor jag känner.

Kommentarer
Postat av: anders larsson

Vad ung man ser ut. Var det inte den spelningen som slutade med att Bertan fick ett getingstick ?

Ha det så gott i sommarvärmen.

2010-07-18 @ 18:09:13
Postat av: Grape

Men vi var 28 år yngre och inte ens 28 när kortet togs! Så det är klart att man såg yngre ut. Jo det stämmer att Bertan blev förföljd av en geting och han försökte att hålla sig lugn men getingen kröp upp i ärmen och stack till ändå! Bättre fly än illa fäkta kanske hade varit bättre ändå!

2010-07-27 @ 00:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0