Sol,hårt arbete och lata dagar!
Varmt.
Morgonpromenader.
Morgonbad.
Målning.
Matlagning.
Måla igen
Sola.
Läsa bok.
Laga mat.
Diska.
Lyssna på P1
Se deckare på TV.
Somna i soffan.
Köpa spis på blocket.
Leta Kyl/frys på blocket.
Glömma veckodag.
Aldrig veckohandla
Sluta mejla.
Ingen YouTube
Vakna av kossor-
Jaga flugor.
Höra skrikiga Stockholmare på stranden.
Frukta Båstadveckan
Andas
Somna om.


Så är det på Bjäre just nu


Vatten är en mänsklig rättighet


Nu har vi fått rinnande vatten i kranarna som kommer med automatik! Fantastiskt! Tänk att det finns miljarder männsikor i världen som saknar tillgång till vatten! Helt vansinnigt! Hur kan man klara sig egentligen när det är så?
Och äntligen känner man sig som en riktig man när man kan lösa ett VVS problem som en anna Timell!

I Bryssel bygger man om hela tidenSitter i DG Environment byggnad nära Berlaymont och fick den här utsikten från plan 11. Grannhuset håller på att byggas om. Ser lite märkligt ut när traktorerna rulla på taket.
Men för ovanlighetens skull lyser solen i Bryssel! Det har inte hänt många gånger när jag varit här.
Om någon timme börjar hemresan till gamla Svedala och hoppas att det är soligt där också och VARMT!

Så här ser det ut när Mr Springsteen trillar på en blöt scen i StockholmHittade klippet på Youtube som ledde till en spontan kommentar efter konserten i Torsdags. Tur att det gick bra!

Att kommentera en konsert - en knivig historiaEfter att ha spenderat mer eller mindre två dygn köande och stående utanför och inne på Stockholms stadium för att uppleva två Springsteen konserter så är det dags att försöka sammanfatta.

Av en händelse så sprang en Expressen reporter på mig efter det jag äntligen tagit mig ut från Stockholms stadion. Blöt trött, lätt utmattad men ändå nöjd med upplevelsen så frågar karln mig om vädret påverkade konserten. I hastigheten så sa jag Negativt. Och då hade jag bara kvar på näthinnan det handlösa fall som Bruce gjorde på American Land när han skulle hoppa från en avsats till en annan på den av regnet såphala scenen. Det var otäckt för det kunde med lite otur gått riktigt illa. Som tur väl var gick det bra och Springsteen skämtade om att " I´ve broke my ass" . Så därför så blev den något udda kommentaren från mig att " Han trillade ju på arslet" ...Inte den smartaste kommentaren man gjort men den är lätt att komma ihåg..  "Bruce halkade på arslet" blev rubriken på Expressens hemsida. Tja. Vem bryr sig nästa vecka om ett sånt uttalande..

Snacka om Trästol
I helgen befann jag mig i Bad Boll. Nej inte i en Badboll, även om mitt IQ ligger nog där någonstans, utan i en liten ort utanför Stuttgart. Där hittade jag detta konstverk som jag antar ska visa på sammanhanget mellan natur och kultur....hmm..jag föredrar nog Salanders konst "Cow and White"!

RSS 2.0