And the winner is....



Så har han varit på Golden Globe gala och vunnit pris för en filmlåt igen.Sist var det Streets of Philadephia. Nu var det The Wrestler som inte ens har kommit ut på skiva som vann priset för bästa låt. Och som vanligt; Han är The Boss också när det gäller tacktal! Och passar på att gratulera Big Man på hans födelsedag.
Nu ska vi se om han medverkar när Obama svär presidenteden på Captiol Hill. Det är väl ingen högoddsare att han kommer att vara med.
När Clinton svors in har jag för mig att Mighty Max var med och spelade på kvällen men No Boss. Den här gången tror jag att de the Boss in Command kommer att ha Bad Scooter vid sin sida och vore det inte lämpligt med Rising eller kanske det ska bli A long walk home med tanke på finanskris men en lågoddsare är Working on a Dream.
Och stämmer alla rykten så blir det turné efter att han har varit pausfågel i Super Bowl. En maratonturné i Nodamerika och Europa. Ett rykte säger att dom skulle göra "ett album" spelningar. Dvs alla låtar i exakt ordningsföljd från ett album. Något som hände vid en välgörenhetsspelning i New Jersey. Dom gjorde Darkness plattan. Det roliga var att dom kraschade redan i introt på Badlands och fick göra en omstart. Låter riktigt kul och levande om man hittar en Bootleg på det älskade nätet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0