Ytterligare ett hundinlägg - nästan...

                                                      



Sarah Palin, republikanernas vice president kandidat har presenterat sig som en hockeymamma. Och jag vet inte vad det riktigt innebär att vara hockeymamma men det kan inte vara samma som curlingförälder!
För det enda som skiljer henne från en pitbull är läppstiftet! Ojdå!  Men det är väl så att en pitbull i sig är väl inte farlig utan det handlar mer om vad den socialiseras till. Och då kan man undra  vad Sarah Palin har för koppel om halsen och vilken husse hon försvarar och vad husse tänker att doggen ska ha för uppgifter.
Det är tydligt att det inte blir catfight i valrörlesen utan mer en fråga om rent hundslagsmål


      
.         

Kommentarer
Postat av: kim salander

Sara Palin är farlig för Demokraterna eftersom hon ses som ett friskt och ungt alternativ till champagne-vänstern som Högern kallar oss liberaler . De konservativa har blivit experter vad gäller att svepa sig i flaggan och Bibeln och när Sara Palin säger att USA gör Guds Verk i Iraq ställer sig Bibelbältets amerikaner sig upp och ger henne stående ovationer . Hon är högerns svar på Obamas ungdom och oerfarenher och hon är oändligt populär och om Högern vinner och något händer med den hjärtfelsdrabbade McCain blir det hon som håller i spakarna .

2008-09-06 @ 22:52:20
URL: http://wirthsalander.com
Postat av: kim salander

Jag såg på nyheterna i morse att John McCain leder nu äver Obama , helt tack till Sara Palin som ju är allting som pratas om nuförtiden,speciellt inom det Republikanska partiet . Tydligen är det vita kvinnor som står för skillnaden . Många av de som höll på Hillary har tydligen nu flockat till Palin . Som utlandssvenk i 25 år har jag bibehållit min entusiasm för USA även genom två Bush segrar , men jag måste säga att nu börjar jag bli desillusionerad . Är det möjligt att Demokraterna kan förlora det här valet som ju på många sätt serveras till dem på silverfat ? Hur kan man misslyckas att vinna ett val där den nuvarande regeringen har drivit USA i botten på så många sätt , inte bara kriget utan ekonomien , klantigheterna med Katrina-orkanen , spionering på egna medborgare , etc ? Om Demokraterna förlorar edt här valet finns det nog inget hopp och det är nog som min amerikanska fru utbrast i morse när hon hörde om att kvinnorna flockas till Sara Palin - VI ÄR SÅNA IDIOTER I DET HÄR LANDET!!!

2008-09-10 @ 18:35:02
Postat av: Grape

Tck för dina kommentarer!

2008-09-11 @ 21:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0